Wielkie dzięki Tymon.
Myślę o zakupie Octavii TDi
Zwiń
X
-
deska po fifcie - nowa prezentuje się lepiej-zdecydowanie niż starszy wzór, który wygląda bardziej plastikowo i mniej nowocześnie. Moja octa jest z września 99r. i ma nową deskę, klosze tylnych lamp mają czerwony kolor (tak jak napisał Jabar1975 w starszych kolor czerwony jest faktycznie różowawy).
Ale to kwestia gustu.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryu(tak jak napisał Jabar1975 w starszych kolor czerwony jest faktycznie różowawy)nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Na dzień dzisiejszy zależy mi aby miała moc 110PS bo mój wcześniejszy Focus miał 90PS w dieslu i po jakimś czasie zaczęło brakować mi mocy... Dlatego deska nie jest taka ważna ale jeśli trafi się z nowszą to czemu nie :wink: Jutro kumpel ma wyruszyć na poszukiwania Octy. Zobaczymy czy znajdzie coś wartego kupna.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez thomusNa dzień dzisiejszy zależy mi aby miała moc 110PS bo mój wcześniejszy Focus miał 90PS w dieslu i po jakimś czasie zaczęło brakować mi mocy...Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Ja szukałem auta przez 6 miesiecy. Nie mogłem znależć octawki, więc zacząłem rozgladać się za golfem 4. A tu bach - zajefajne auto. Jedyny mankament, że biały kolor - ale kolor nie jeżdzi. Powodzeniabyła O1 1,9 tdi ahf ( 125 KM, 275 nm ), jest O2 fl, 1,9 tdi bxe ( 143,8 KM, 336,6 nm ) Biała Strzała:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...173266#1173266
Serwis By DGW
Komentarz
-
-
ja mam octavie combi z 2001 roku auto sprowadzilem z Belgi mialo wtedy 170 tys km, jezdze juz prawie rok i jedyne co mi sie przytrafilo to: raz zamknalem kluczyki w srodku przy odpalonym silniku, pozatym przy wymianie filtra powietrza nalezy uwazac na przepolywomierz powietrza...autko jest fatkycznie niskie ale mozna przywknacgenralnie polecam te furke a co do klapy bagaznika to faktycznie rdzewieje
serce bije w tempie obrotów maszyny
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aducha85autko jest fatkycznie niskie
Co do deski, to generalnie nią bym się nie przejmował, jak ci się trawi stara z dobrym wypasem i zadbana to bierz, a deskę sobie zmienisz, bo to pikuś.
Zamieszczone przez damianak ma się skoda I do toledo II oczywiście w TDI.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
Komentarz